FlecaPa de debò

El pa com els nostres avis, i els avis dels avis, ens han ensenyat.

La tradició flequera de la familia ha portar de generació en generació el coneixement d'un pa de qualitat, artesanalment, sense presses, amb cura, amb masses mare perfeccionades, amb una cocció amb la humitat i temperatura adecuades a cada pa, i amb farines i productes de primera classe.

L'antic forn de llenya amb base de pedra.

El forn de Can Casas va ser construit el 1964, amb una enorme plataforma de pedra giratoria alimentada originalment amb llenya i actualment amb un mètode més respectuós amb el medi ambient, com es la cremació de biomasa amb 'pellets', llenya prensada de la neteja de boscos del nostre país amb un alt poder calorífic.

Innovant amb nous cereals i tècniques.

Sempre ens hem anat adaptant als nous temps, i especialment ara oferint una gran quantitat de pans elaborats amb cereals i llavors de tot tipus: chia, espelta, kamut, sègol, blat, pa negre, xeixa, tritordeum, 7 cereals, integral i fins i tot sense gluten.

pa Artesàamb Indicació Geogràfica Protegida

Pa de Pagès Català

El tradicional pa de pagès sempre ha estat el producte estrella de Can Casas. Des de fa alguns anys, el Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, va impulsar l'establiment del Consell Regulador de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) del Pa de Pagès Català, per tal de protegir el mètode tradicional d'aquest pa. Artesanalment, fet a mà, amb molla d'alveolat gran i irregular, i crosta gruixuda i cruixent, que li permet preservarse durant més temps. Can Casas vam ser impulsors de la iniciativa, així com finalistes al concurs del Millor Pa de Pagès Català.

Barra Artesana

La nostra barra artesana la fem de forma lenta, sense presses, a mà. Utilitzant la tècnica de la masa lenta MUM, aquesta es fermenta durant 24 hores, lo qual genera una molla més suau i humida amb uns alveols més grans i una crosta millor cristal·litzada. D’aquest forma, aquesta barra, tallada i formada a mà, és més gustosa i aguantar més temps.

Bolleriadolça i salada

Gran assortit de bolleria i pastes dolces i salades per a tots els gustos.

Des dels clàssics croissants de xocolata o salats, a les propies ensaïmades, condes de maduixa, prèssec o kiwi, unes magdalenes per a sucar amb una xocolata calenta, un típic croissant català amb llar o afrancesat amb mantega...

Tú tries!