Empresael pa de sempre

Sempre hem fet el pa com els nostres avis i els avis dels avis ens han ensenyat: artesanalment, sense presses, amb cura i amb productes de qualitat.

Som promotors i productors del Pa de Pagès Català, amb Indicació Geogràfica Protegida (IGP), el qual està regulat, certificat i enumerat.

La barra artesana la fem poc a poc, fermentada durant 24 hores obtenint una molla més suau i humida i una crosta millor cristalólitzada. Aquesta barra, tallada i formada a mà, és més gustosa i aguantar més temps.

compromesos amb el medi ambient

Ens movem amb un vehícle 100% elèctric! Promovem la reducción de contaminants a l'atomósfera per emisió de CO2 i a més reduïm la contaminació acústica al poble.

Tenim certificat de Comerç Verd d'Argentona: ecológic, responsable i just, per la nostra política de separació i reducció de residuos durant la producció dels productes.

El nostre forn de pedra de més de 50 anys funciona amb llenya. Coem amb biomassa, és a dir, amb pellets de la neteja dels boscos del nostre país. Així, reduïm l'us de carburants i continuem donant al pa un gust únic.

Els nostresProductes

Fleca | Pastisseria | Txokolat | Cafeteria | Càterings

Històriades de 1873 fent pa

El 1962 els Casas vam arribar al poble, originaris de famílies flequeres de Bellpuig, a la província de Lleida, comprant el vell forn de Can Batlle. La gran nevada d'aquell any va deixar Argentona sense llum durant dies i dies, però érem els únics amb un generador de gasolina. Afortunats els nouvinguts, l'Alcalde ens va demanar que féssim tot el pa que poguéssim per a servir al poble.

Gràcies a això, ens vam donar a conèixer entre els vilatans i d'ençà no hem parat de fer pa. Portem quatre generacions seguides fent pa, i per partida doble, i des de fa més de 30 anys també pastissos, xocolata, gelats i cafeteria.

Conèix la història de Can Casas

Les nostresBotigues

Obrador

C/ Gran, 62, Argentona
Tel. 93 797 0258

La botiga original de l'empresa on també es troba el forn de pa i els obradors de pastissería i de xocolata.

El Tramvia

C/ Gran, 1, Argentona
Tel. 93 797 1361

Amb la nova remodelació, la botiga compte amb un espai ampli per a la venta de tots els productes i cafetería interior i exterior.


Un equipal teu servei